torsdag 30. august 2018

Nr. 91: Jan Hanvold slipper til Vebjørn Selbakk og Jeremy Hoff til å diskutere 22. juli, men aldri om han tør å ta en åpen debatt med meg om skilsmisse – gjengifte!


Jan Hanvold får meg til å minne med om Otto Jespersen som nok kunne brenne bibelen og harselere med de kristne, vi tar ikke igjen med vold. Jesus vendte det andre kinnet til. Men det gjorde ikke Muhammed, han drepte syv ganger verre enn de angrep ham. Jespersen ville ikke så mye som røre eller vise koranen på TV, han var redd som en hare når det kom til stykke. Det er nok Jan Hanvold også, der han sitter fast er at han er gjengiftet som en troende som bibelen sier er ekteskapsbrudd, hor og synd!

Hanvold? Ja, men han tør ikke å invitere enn person som meg, som er smartere og klokere enn ham da han vet at da blir han satt sjakk matt?!
Bilde av reddharen Otto Jespersen som brente først en bok av Aksel Sandemose, før han rev ut sider fra Det gamle testamentet og kastet det på bålet på rådhusplassen i Ålesund. Men da han ble forespurt å brenne koranen løp han av gårde som ei redd mus.Her er noe av hva jeg har skrevet om ekteskapet og Jan Hanvolds mange ekteskap:

Nr. 599:Bibelsk råd og veiledning til Inger og Jan Hanvold og deres støttespillere. Da de burde og skulle gjøre da de ikke lever som rette ektefolk etter Guds ord!

Hei!

Du skriver om Pastor Jan Hanvold og hans nye flamme som han har barn med Inger Hanevold. Er enig med deg at de ikke er bibelsk gift, men hva mener du de to skulle gjøre og de som støtter dem, hva bør de gjøre når de først er blitt villedet og forført?

Agnar P

Her er «samboer-paret» Jan og Inger Hanvold avbildet. Skriften sier at de lever i et ugyldig ekteskap etter Guds ord og dermed er det eneste utvei hvis de skal leve i samsvar med bibelen å bryte opp og starte et nytt liv på hver sin kant. Inger Hanvold er egentlig fri, men jeg vil ikke anbefale henne å gifte seg på nytt da hennes brøde er meget stor og stygg i Herrens øyne!
Nr. 1181:Jan Hanvolds hat imot Ulf Ekman er bare den Ondes avledningsmanøvrer for Hanvolds hat imot Jesus og Paulus undervisning om ekteskapet!

Jeg skriver i overskriften: «Jan Hanvolds hat imot Ulf Ekman er bare den Ondes avledningsmanøvrer for Hanvolds hat imot Jesus og Paulus undervisning om ekteskapet!»

Det kunne likegodt stått dette: «Jan Hanvolds hat imot Ulf Ekman er bare den Ondes avledningsmanøvrer for Hanvolds hat imot Christensen og den katolske kirke undervisning om ekteskapet!»

Jan Hanvold er etter mine begreper en pervers og kjødelig person som har klart og fremdeles klarer å luren en sovende og forført kristenhet (det skal ikke så mye til).

Jan Hanvold mener at Ulf Ekman er forført av Satan og er en syk person har ingenting med saken egentlig å gjøre.

Dette er bare et renkespill fra den Onde, der han selvfølgelig bruker Hanvold som er den Ondes tjener med å leve et liv i synd. Hanvold er fraskilt – og gjengiftet.

Nr. 840:


Likhet for loven heter det. Dette emne vi her tar opp blir det aller siste på en god stund vi skriver om Jan Hanvold. Men dette er kanskje det aller viktigste, om andre har lov å leve i synd da Hanvold gjør det? Skriften sier at Gud ikke gjør forskjell på noen, da må det også være angående å se gjennom fingrene på synd og hor? Eller så er Gud en som gjør forskjell!
Bilde av Vivian Zahl Olsen og ektemannen Per Haugan som begge har vært gift før men flittig brukt hos Jan Hanvold og Visjon Norge. Det er en smitte effekt som er som en kreftsvulst. Dette som nå er blitt åpnet opp for i Guds menighet gjennom at gjengifte blir akseptert, forsvart og fortiet!


http://blog.janchristensen.net/2012/02/nr-343-visjon-norge-er-en-andelig.html
http://blog.janchristensen.net/2011/03/sprsmal-49-hvorfor-mener-du-at-jan.html

Jan Hanvolds siste og nye flamme som han etter Guds ord ikke er gift med. Jesus sa til den Samaritanske kvinne at den du nå har er ikke din mann, til Hanvold hadde det blitt at den du har som din kvinne er ikke din kvinne da du tilhører en annen.
 

2 angrep på meg fra den falske profeten Jan Hanvold!

 

Pastor Jan Hanvold forbannet meg på http://www.sokelys.com/ og kalte meg for følgende: «Blottet for naturlige sosiale antenner. Et slikt forkvaklet individ».
Vil også si at alle forbannelser som Hanvold og andre utaler over meg er dekket av Jesu Kristi Guds Sønns blod, det beskytter meg og min familie fra alt og alle!
Jesaja 54. 17 Hvert våpen som er smidd mot deg, skal mislykkes. Hver tunge som taler mot deg i retten, skal du kjenne skyldig. Dette er arven Herrens tjenere får, rettferdigheten jeg gir dem, sier Herren.
Dette sa bl.a. sa Jan Hanvold om meg: «Den mannen sitter helt åpenbart fast i religiøs trelldom. Å se hvordan han svarer på kommentarene viser at mannen totalt er blottet for naturlige sosiale antenner og det mest bibelske er derfor å vende ryggen til et slikt forkvaklet individ».
Har nettopp hatt en stor diskusjon med Pastor Jan Hanvold og hans medsammensvorne på http://www.sokelys.com/. Bilde av den falske profeten Jan Hanvold og hans elskerinne Inger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske profeten Jan Hanvold!

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske...