tirsdag 28. august 2018

Nr. 36: TV VISJON NORGE ET GEDIGENT PENGESLUK FOR KRISTEN FOLKET I NORGE, DEN SOM TJENER PÅ DETTE ER JAN HANVOLD SOM LEVER I SYND OG DRIVER MED HERLIGHETSTEOLOGI!

Nr. 36:
TV VISJON NORGE ET GEDIGENT PENGESLUK FOR KRISTEN FOLKET I NORGE, DEN SOM TJENER PÅ DETTE ER JAN HANVOLD SOM LEVER I SYND OG DRIVER MED HERLIGHETSTEOLOGI!

Av Randi Ingwersen

Visjon Norge koster kristenfolket i Norge 20 Millioner etter hva Hanvold selv sier og han tar ut 2-3 Millioner i lønn selv og lever «Herrens glade dager» på bekostning av en skakkjørt og forført kristenhet. Her er Onkel Skrue avbildet som en skulle tro Hanvold er på godfot med, men det er ikke han, men en lunken og underholdnings syk kristen folk her i Norge.
Jan Hanevold ble intervjuet på Visjon Norge igår og mange kan spør seg hvorfor et slikt fokus på han? Er det rart? Jeg ser på Jan og co som en ganske stor del av kristen Norge, særlig innen de pinse karismatiske . Han skal gå foran som en god leder, og skulle absolutt være en god rollemodell for andre kristne . Det skal ikke være noe å "kunne ta kristne på ",men de signalene og det han forkynner er ikke i samsvar med Guds ord. Han lever ikke etter Guds ord som svært mange andre ledere heller ikke gjør. Da må man reagere og jeg håper hvertfall at noen flere våkner opp....før det er forseint....

Visjon reklamerer for alle støttepartnerene sine, tusenvis, og med deres fremgangs måte skal man liksom bare overse hvordan det drives på ? Folk blir oppfordret til å gi penger og om de ikke har, kan de ta kredittkort ....Dette er galskap! og ja, ofte er det mennesker i en vanskelig livssituasjon som ikke klare skille helt på hva som er det sanne og hva som er det falske. Det falske er alltid en dårlig kopi og usannheter.

All synd/ondskap florerer og svært mange kristne vet knapt hva det betyr i praksis. At man må tilbake med ordforklaring er ganske skremmende og tyder på at dette flertallet er kristne, som enda tar til seg melk og ikke fast føde. Flere hadde vel våknet om det var en på person på 25 + som fremdeles brukte smokk ?Mange kristne lukker seg for sannheten !! men ja, mange trives best i mørket og gjør hva de kan for å kamuflere livet de lever, også som kristen. Jeg ville aldri i verden jatte med disse bare for å få innpass i et "miljø" eller komme på tv ! men enkelte ser ut til å gjøre hva som helst...bare for et par minutter på skjermen eller realisere seg og sitt !

Det er skremmende at mest sannsynlig vil være forseint å vende ...men de fatter ikke galskapen og hva de egentlig støtter....enda...... jeg får hvertfall nød i hjerte for mange mennesker. Det er også 2 kristene tv-kanaler til i Norge ....hvorfor samarbeider de ikke ? egenrådhet ?

Pastor Jan Hanevold på Visjon Norge lot seg intervjue igår om den kristne tv-kanalen som nå er 10 år i Norge og som han eier. Det koster 10.000,- pr.time å drive denne kanalen, sa han og med et enkelt regnestykke så bli dette ....240.000,- pr.døgn !!De sender 24 timer i døgnet.

Dette blir igjen 1.680.000,- pr.måned !! 20 mill + i året !!!

De er stadig på "partnerjakt" og det er ALDRI nok penger....de skal heletiden ha inn enda mer, det blir et pengejag uten like...... .......utgiftene bare øker i takt med tiden.

Er dette Guds vilje ?

Det er sykt mye penger og mange man kunne hjulpet for de summene !! Jeg tenker at tv er med på å passivisere folk?...og dem møtes sjeldnere og sjeldnere i det virkelige livet? .....Det hjelper fint lite å være kristen en dag i uka og ikke praktisere det resten av uka eller bare når andre mennesker ser deg og når det passer deg ? Men hvem ønsker du/dere tv kanal for ? Deg selv og dine ?

Jeg kjenner til at oftest er ANDRE mennesker et fremmedord.......for i sentrum står deg selv og dine?.....men ikke glem at omtrent hele Bibelen omhandler andre mennesker

Relaterte linker: 
http://blog.janchristensen.net/2013/05/nr-607-engang-frelst-alltid-frelst.html http://blog.janchristensen.net/2013/03/nr-569-finnes-det-avlatsbrev-ogsa-i-var.html http://blog.janchristensen.net/2013/03/nr-566-den-kvelden-sa-jeg-ja-til-jesus.html http://blog.janchristensen.net/2013/02/nr-559-himmelekspressen-pa-vei-imot.html http://blog.janchristensen.net/2013/02/nr-558-dette-opplevde-vi-rundt.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske profeten Jan Hanvold!

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske...