onsdag 29. august 2018

Nr. 44: Jan Hanvolds «Wonderboy» Dr. Emanuel Minos får nå eget TV program, snakk om kaste seg i den Ondes armer!

Nr. 44:
Jan Hanvolds «Wonderboy» Dr. Emanuel Minos får nå eget TV program, snakk om kaste seg i den Ondes armer!

Jan Hanvold advarer imot ekteskap mellom likekjønnede. Men han selv står opp i dette så det rekker han langt over hode med å være gjengiftet selv for tredje gang og etter hva han selv sier, så har han skyld i to havarerte ekteskap. Da lever han pr. bibelens definisjon i hor og er ingen kristen, men en horkarl. Og skriften sier at ingen horkarler skal arve Guds rike. At Emanuel Minos går på Hanevolds limpinne gang etter gang er for meg en stor, stor gåte. Snakk om å bli forført!

En Wonderboy tror at han er smartere og bedre enn andre, og er derfor opphøyet og fritatt for å stå til ansvar med sine handlinger, en slik jypling er Emanuel Minos om han er 88 år. Tragisk, tragisk og enda mer tragisk!Hanvold advarer imot homoseksuelle på sin Facebook side så det griner:

Klaus Oesen har søkt jobb i IOGT. Men dessverre får han ikke jobben, fordi han ikke er avholdsmann. Klaus liker å ta seg en drink og går ikke av veien for, å drikke seg drita full en gang i blant..

Derfor kan ikke IOGT ansette han, da IOGT er en avholds-bevegelse som krever total avhold av de som skal arbeide der. Dette lyder jo helt logisk. Og jeg har aldri hørt om noen som protesterer på det.

Men når Frelses armen i Trondheim ikke vil ansette en homofil som lever i samboerskap. Da raser alle og fordømmer Frelsesarmeen. Og Rosenborg og andre artister trekker sin støtte ifra Frelsesarmeens julegryte. Da de mener at de diskriminerer Homofile. Disse folka burde respektere at Frelsesarmeen var en kristen organisasjon. Som i sine statutter har forskjellige regler, b.la. som gjør at homoseksuelle som lever i samboerskap, ikke kan inneha en slik jobb i Armeen. Men dette skal de ikke ha lov til, så derfor skal de presses til å gjøre som de homoseksuelle vil.

Dette er jo mangel på respekt for en kristen organisasjon som hverken diskriminerer homoseksuelle eller andre mennesker. Frelsesarmeen gjør utrolig mye godt, å de fortjener respekt også ifra Homoseksuelle og andre som ikke liker deres lover og regler. Så mitt forslag er støtt armeen som aldri før, å boikott alle de som vil boikotte dem.

Dette er meningstyrranni av verste sort. God jul. (sitat slutt).

Men bytter vi homoseksuelle med gjengiftede, hva får vi da? Det er akkurat like mye synd det som Hanvold gjør med å være gjengiftet som en kristen som de som vil være kristne og lever ut sin homoseksualitet.

Se her: Klaus Oesen har søkt jobb i IOGT. Men dessverre får han ikke jobben, fordi han ikke er avholdsmann. Klaus liker å ta seg en drink og går ikke av veien for, å drikke seg drita full en gang i blant..

Derfor kan ikke IOGT ansette han, da IOGT er en avholds-bevegelse som krever total avhold av de som skal arbeide der. Dette lyder jo helt logisk. Og jeg har aldri hørt om noen som protesterer på det.

Men når Frelses armen i Trondheim ikke vil ansette en fraskilt som lever i samboerskap. Da raser alle og fordømmer Frelsesarmeen. Og Rosenborg og andre artister trekker sin støtte ifra Frelsesarmeens julegryte. Da de mener at de diskriminerer gjengiftede. Disse folka burde respektere at Frelsesarmeen var en kristen organisasjon. Som i sine statutter har forskjellige regler, b.la. som gjør at gjengiftede som lever i samboerskap, ikke kan inneha en slik jobb i Armeen. Men dette skal de ikke ha lov til, så derfor skal de presses til å gjøre som de gjengiftede vil.

Dette er jo mangel på respekt for en kristen organisasjon som hverken diskriminerer gjengiftede eller andre mennesker. Frelsesarmeen gjør utrolig mye godt, å de fortjener respekt også ifra gjengiftede og andre som ikke liker deres lover og regler. Så mitt forslag er støtt armeen som aldri før, å boikott alle de som vil boikotte dem.

Dette er meningstyrranni av verste sort. God jul. (sitat slutt).

For å bruke Hanvolds ordforråd: Emanuel Minos og likesinnede må være «korka dumme!».

For å bruke Hanvolds ordforråd: Den filmen og de TV programmene som han skal lage om pinsebevegelsen og seg selv kan han «stappe oppe i raua si. De er ikke verd rullen som filmen er laget på engang». (Det var som å høre Hanvold fritt utale seg, men bare med meninger som er sunne og sanne.

Dette står på Visjon Norge sin hjemmeside: I den nye serien på fire program får vi et unikt innblikk i historien bak pinsebevegelsen i Norge, og Minos eget liv som evangelist og forkynner.

I en ny serie på fire program har Jan Hanvold intervjuet pinsepredikant Emanuel Minos. Fra søndag 22. desember og tre påfølgende søndager vil Hanvold og Minos ta et dypt steg inn i både pinsebevegelsens historie i Norge, og Emanuel Minos egen ferd som forkynner. Redaktør og visjonær for TV Visjon Norge, Jan Hanvold, synes det har vært givende samtaler sammen med en av Norges mest kjente predikanter.

- Det er alltid veldig interessant å ha Emanuel Minos med, konstaterer Hanvold.

Emanuel Minos kom til Norge i 1930 som adoptivsønn til misjonærekteparet Tollefsen. Han var på talerstolen allerede som femåring, og har aldri sett seg tilbake etter det. 88-åringen har levd et langt og innholdsrikt liv. (sitat slutt).

Med andre ord, dette er å åpne direkte opp for Satan, ikke mer eller mindre. Vi kan ikke tjene to Herrer si er skriften. Og vi kan ikke drikke at to kilder heller.

Jakob 3. 10 Av samme munn utgår velsignelse og forbannelse. Mine brødre! dette må ikke være så. 11 Gir vel kilden av samme opkomme søtt og beskt vann? 12 Kan vel et fikentre, mine brødre, bære oljebær, eller et vintre fiken? Heller ikke kan en salt kilde gi søtt vann.

Hanvold tilhører ikke Gud eller tjener ham.

Men Hanvold tilhører og tjener Satan, synden og sitt eget kjød. Når Emanuel Minos opptrer som han er Jan Hanvolds «Wonderboy». Han får t.o.m. eget TV program, snakk om kaste seg i den Ondes armer!

Sluttkommentar:

Det heter i ordtaket: «Si meg hvem du omgås med og jeg skal si deg hvem du er» og «Den som tier, samtykker».

Minos – Hanvolds Wonderboy – tier om Hanvold synd. Alt gjør han for å ha en plass i «solen» og være Hanvolds Wonderboy. Tragisk, selge seg så billig for en sådan billig penge. Om de hadde kommet med all verdens penger, rikdom og makt ville jeg aldri gjort det som Emanuel Minos gjør, til det er frelsen og Jesus for stor, god og mektig. Men har en solgt sjela si til den onde, så gir en også resten om en heter Minos, Østby, Bentzen eller hva en nå heter. Dypest sett så er det å gi seg over til Satan hvis en er med eller stiller opp på Visjon Norge.

Det heter: «like barn leker best». Det er det vi ser, de er så enige om dette at en blir helt forbauset! Tenk, Minos som gav ut bok imot Aril Edvardsen, den såkalte hvite boka. Er i dag for alt det han var imot før. Hvorfor? Før kjente han Guds vei og tjente den levende Gud, i dag, ja han har overgitt seg til et sinn som ikke duger som skriften sier:

2 Tim 3:5 som har gudfryktighets skinn, men fornekter dens kraft - og disse skal du vende dig fra.

Relatert linker: 
http://blog.janchristensen.net/2013/11/nr-712-dr-og-evangelist-emanuel-minos.html http://blog.janchristensen.net/2011/10/nr-217-emanuel-minos-er-gatt-fra-vre-en.html http://blog.janchristensen.net/2011/09/nr-209-emanuel-minos-og-likesinnede-er.html http://blog.janchristensen.net/2011/05/nr-138-hvem-var-bileam-og-hva-star-hans.html http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=jan-hanvold-en-falsk-profet http://janchristensen.net/Guds_ord_om_ekteskap_skilsmisse_og_gjengifte_3.pdf

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske profeten Jan Hanvold!

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske...