torsdag 30. august 2018

Nr. 87: Hva Jan Hanvold sier har dypest sett ikke noen betydning, da han uansett er gjengiftet og lever da som en som har bryte ekteskapet, og lever i da i synd!

Nr. 87:
Hva Jan Hanvold sier har dypest sett ikke noen betydning, da han uansett er gjengiftet og lever da som en som har bryte ekteskapet, og lever i da i synd!

Fra nettstedet Søkelys.com:
Ellen Irene Bøe
Her har Jan Kåre en bunnsolid sak. Når en forkynner som Jan Hanvold får seg til å banne på kristent nærradio er bunnen nådd. At Hanvold karakteriserer kritikk av han som søppel og nekter å kommentere viser hvor feig og frafallen denne “pastoren” er. Mannen er gift en hel haug ganger i strid med Guds ord. Han importerer og fremmer vranglære i stort monn og skitner til norske kristne med sin vranglære. Hanvold er en tradisjonell vranglærer som må omvende seg fra ekteskapsbrudd og falsk lære. Mannen er ikke frelst. En som er født på nytt vil aldri finne på å banne på radioen, slik Hanvold har gjort. At denne mannen samler tusener på tusener til sin skitne tv kanal er over det jeg begriper.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hva Jan Hanvold skriver, mener eller taler har ingen betydning for Gud så lenge han lever i synd. Guds ord sier klart og tydelig at det eneste som opphører et kristent ekteskap i den nye pakt, det er død. Det er det nye testamente klare lære ut i fra hva Jesus og Apostelen Paulus lærer og underviser.

Bilde av Humanisten Erasmus fra Rotterdam som egentlig «innførte» gjengifte blant de troende på 1500 tallet. Som en parentes her, så kom min bestefar også fra Rotterdam og het Lennart Nab. Han var også Hollender.


http://blog.janchristensen.net/2014/01/nr-751-humanisten-erasmus-fra-rotterdam.html
 
Kjell Andersen som driver nettstedet Søkelys som har vært sterkt kritiske til den Himmelske blogg og Smyrna Oslo. Og latt de mest horrible og stygge uttalser blitt skrevet på bloggen sin. Har fått kontakt med den falske hyrden Jan Hanvold.

Her er noe av den korrespondansen det har vært mellom Kjell Andersen og Jan Hanvold. Og til slutt mitt svar på det hele til Kjell Andersen.

Kjell Andersen til Jan Hanvold:
Blogger Jan Kåre Christensen hevder i et blogg innlegg at du på radio 107,7 skal ha sagt

Jan Hanvold på Radio 107.7 her i Oslo flere ganger: «Til helvete med alle som ikke godtar at jeg er gjengiftet!»

Stemmer dette som Christensen skriver eller vil du avvise det og si det er løgn?

MVH Kjell Andersen

Jan Kaare Hanvold skriver tilbake:
Fra: Jan Hanvold [mailto:jan@visjonnorge.com]
Sendt: 13. april 2015 23:12
Til: Søkelys
Emne: Re: JKC


Hva folk måtte skrive av søppel om meg, må stå for deres egen regning. jeg har ingen kommentar til dette. gud velsigne deg.

Sendt fra min iPhone

Jeg svarer Kjell Andersen og Søkelys.Com følgende:

Fra: Jan Kåre Christensen [mailto:jk.chris@online.no]
Sendt: 14. april 2015 07:38
Til: 'Søkelts'
Emne: VS: JKC

He-he!

Hanvold vet at det jeg har skrevet er noe han har sagt. Jeg husker også i hvilken setting det var.

Han fortalte om da han hadde truffet Inger og hun ble med han rundt på møter etc.

Da var det flere som var noe avvisende overfor henne. Og dette fortalte Jan om at det var ikke helt greit for han, for Inger var først hans kjæreste, og så ble hun hans kone etc.

Så skrek han til og sa hvis de ikke godtok ham, og hans nye kone. Så skrek han på sin vulgære måte følgende: «Til helvete med alle som ikke godtar at jeg er gjengiftet!».

Og det er også en kjensgjerning at han er gjengiftet? Eller skal også det dokumenteres?

Nei Kjell, disse som er gjengiftet lever i synd og krever å bli behandlet som det er Gud som har gitt de både en, to og flere nye koner!

Guds ord sier at det livet som Hanvold fører og den læren han har er søppel!

Men du vil aldri få en dementi og at det ikke er et Hanvold sitat, for det er det!

Ha en fortsatt fin dag!

Mvh

Jan K

Sluttkommentar:

Dette var på Radio her i Oslo mens jeg kjørte buss jeg hørte dette. Og så får en ta det der i fra. For meg så betyr dette svært lite og ingenting så lenge Hanvold er gjengiftet. Det er kun det som er det springende punktet. Men innerst inne så er jeg sikker på at Hanvold vet at han lever i synd så sant han er en troende og har noen rester igjen av sin samvittighet intakt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske profeten Jan Hanvold!

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske...