torsdag 30. august 2018

Nr. 70: Pastor Jan Hanvold forbannet meg på http://www.sokelys.com/ og kalte meg for følgende: «Blottet for naturlige sosiale antenner. Et slikt forkvaklet individ».

Nr. 70:
Pastor Jan Hanvold forbannet meg på http://www.sokelys.com/ og kalte meg for følgende: «Blottet for naturlige sosiale antenner. Et slikt forkvaklet individ».

Vil også si at alle forbannelser som Hanvold og andre utaler over meg er dekket av Jesu Kristi Guds Sønns blod, det beskytter meg og min familie fra alt og alle!

Jesaja 54. 17 Hvert våpen som er smidd mot deg, skal mislykkes. Hver tunge som taler mot deg i retten, skal du kjenne skyldig. Dette er arven Herrens tjenere får, rettferdigheten jeg gir dem, sier Herren.

Dette sa bl.a. sa Jan Hanvold om meg: «Den mannen sitter helt åpenbart fast i religiøs trelldom. Å se hvordan han svarer på kommentarene viser at mannen totalt er blottet for naturlige sosiale antenner og det mest bibelske er derfor å vende ryggen til et slikt forkvaklet individ».

Har nettopp hatt en stor diskusjon med Pastor Jan Hanvold og hans medsammensvorne på http://www.sokelys.com/. Bilde av den falske profeten Jan Hanvold og hans elskerinne Inger.Her er Jan Hanvolds famøse uttalelse og enda kraftigere forbannelse utalte over meg: MANNEN TOTALT ER BLOTTET FOR NATURLIGE SOSIALE ANTENNER. DET MEST BIBELSKE ER DERFOR Å VENDE RYGGEN TIL ET SLIKT FORKVAKLET INDIVID!

Skriften sier: Matt. 5. 21 Dere har hørt det er sagt til forfedrene: ‘ Du skal ikke slå i hjel. Den som slår i hjel, skal være skyldig for domstolen.’ 22 Men jeg sier dere: Den som blir sint på sin bror, skal være skyldig for domstolen, og den som sier til sin bror: ‘Din idiot!’ skal være skyldig for Det høye råd, og den som sier: ‘Din ugudelige narr!’ skal være skyldig til helvetes ild.

Jan Hanvolds forbannelse og famøse uttalelser er klart langt inn forbi her. Det igjen viser at han er skyldig til helvetes ild – tilintetgjørelse!

Her følger en del av hva jeg skrev og hva Hanvold skrev:

Jan Hanvold on 14/06/2014 at 23:23 said:

Kan du herr Christensen fortelle meg hvorfor du er så opptatt av mitt liv og ekteskap? Er det fordi du er misunnelig på min tjeneste? Må Gud velsigne deg. Jan Hanvold

Svar av meg: Jan kåre Christensen on 15/06/2014 at 00:20 said:

Takk for henvendelse.

1.) Jeg er overhode ikke misunnelig på deg, så langt det går an å komme.

2.) Du lever etter Guds ord i åpenbar synd eller hor da du er gift fra før, og har ikke bibelsk aksept for å gifte deg på nytt.

3.) Du er en offentlig person, et forbilde som svikter med ditt forfallende moralske liv etter hva Guds ord sier og lærer.

4.) Dette går ikke på det personlige plan, men ved at du ikke lever etter hva skriften sier, så åpner du opp for alt annet en Guds rike.

5.) Skriften sier veldig klart at du enten skulle ha forlikt deg med sin første og riktige kone, eller levd alene.

6.) Etter Guds ord er du diskvalifisert til å være en Ordets forkynner, da en tilsynsmann skal være èn kvinnes mann.

7.) Vil anbefale deg å fratre alt som har med forkynner oppdrag, leder ansvar og alt annet hvis du ikke omvender deg.

8.) Men omvender du deg, med det vil si at du forlater din «kone» Inger som ikke er din rette kone. Da er det selvfølgelig muligheter også for deg å tjene Gud i en offentlig posisjon.

9.) Dette er ikke noe personlig, men hva Guds ord sier.

10.) Vil i all vennlighet anbefale deg å lese Guds ord på nytt, med det for øye hva Guds ord sier. Og det er kommet ut en bok som jeg vil anbefale. Den store fallgruven av Øyvind Olav Sydow Kleiveland som er etter min oppfatning den beste boken gitt ut her i Norge som jeg vet om. Problematikken ekteskap – skilsmisse og gjengifte. https://www.facebook.com/DenStoreFallgruven

Håper du ser ikke dette som noe fra Jan Kåre Christensen, men fra hva Guds ord og hva Gud og Jesus sier om dette meget viktige og følsomme emne og tema!

Jan K Christensen

Svar av Jan Hanvold: Jan Hanvold on 15/06/2014 at 15:33 said:

Til herr Christensen: Du har intet å si meg og har slett ingen rett til å utlegge mitt privatliv noe sted. Jeg har intet i mot deg som person, men du burde i stedet konsentrere deg om å vinne mennesker for Jesus. Jeg har herlige dager og er takknemmelig for at Herren kan bruke meg slik han gjør. Jeg brenner for å nå ut med evangeliet samt å vinne mennesker for Herren. Jeg er klar over Christensens blogg og skriverier men i Kristi ånd velger jeg å neglisjere det hele. Det er knapt noen som tar Christensen alvorlig. Må Gud velsigne dere

Svar av meg: Jan kåre Christensen on 15/06/2014 at 16:29 said:

Jan Hanvold du neglisjerer overhode ikke meg! Men Guds ord! Du skriver: Jeg er klar over Christensens blogg og skriverier men i Kristi ånd velger jeg å neglisjere det hele. Dette er direkte trolldomsynd du driver med her, du kan ikke forkaste noe av Guds ord i Kristi Ånd, vær klar over det Hanvold! Videre skriver du: Det er knapt noen som tar Christensen alvorlig.

Det opplever jeg som lite sant, hele den himmelske åndeverden skjelver for det budskap jeg har, men de spiller på lag med ditt. Derfor har du tilsynelatende framgang, da din motstand er lik null i den åndelige og demoniske verden! Vil også komme med et velmenende råd til slutt, som egentlig alle trenger hvis det gjelder et lærespørsmål. TA DEG TID TIL Å STUDERE GUDS ORD, historien og den boka til Øyvind Kleveland. Dette var budskapet til Saul og jeg tror det er det samme Herren taler til deg hvis du ikke omvender deg:

1 Samuels 15:23 For gjenstridighet er ikke bedre enn trolldoms-synd, og trossighet er som avgudsdyrkelse. Fordi du har forkastet Herrens ord, har han forkastet dig, så du ikke skal være konge.

Dette er hva Guds ord sier, ikke hva jeg synser og mener!

Med vennlig hilsen Jan K Christensen

Svar av Jan Hanvold: Det uteble.

Spørsmål fra meg: Jan kåre on 16/06/2014 at 09:20 said:

Herr Hanvold. Har du tenkt hvorfor du som selv ikke lever etter det kristne budskapet og lære har klart å bygge opp og få istand en såkalt kristen tv kanal? Det er selvmotsigende er det ikke det? Jan Kåre Christensen

jan kåre on 16/06/2014 at 13:53 said: Hanvold er en tro kopi av Bileam Beors Sønn. Er på vei ditt og leder andre ditt. Bileam var positiv til Israel men var pengekjær og fikk Israel barn til å drive hor. Hanvold er selve proto typen på en falsk profet som Bileam!

Så kommer Jan Hanvolds famøse uttalelser om meg og forbannelse:

Jan Hanvold on 16/06/2014 at 19:04 said:

Dette er egentlig en kommentar til den/dem som står bak Søkelys. Det er veldig bra at dere avdekker sannheten om Jan Kåre Christensen. Den mannen sitter helt åpenbart fast i religiøs trelldom. Å se hvordan han svarer på kommentarene viser at mannen totalt er blottet for naturlige sosiale antenner og det mest bibelske er derfor å vende ryggen til et slikt forkvaklet individ.

Legg merke til hva PASTOR JAN HANVOLD SIER OM MEG: MANNEN TOTALT ER BLOTTET FOR NATURLIGE SOSIALE ANTENNER. DET MEST BIBELSKE ER DERFOR Å VENDE RYGGEN TIL ET SLIKT FORKVAKLET INDIVID!

Svar fra meg: Jan kåre Christensen on 16/06/2014 at 22:05 said:

Drammensgutten Jan Hanvold, mener tydligvis han står over selveste Gud og hans ord med hensyn til ekteskap, skilsmisse og gjengifte. Håper boka til Kleiveland kan opplyse mannen, og det er ikke for seint å omvende seg og søke Gud på nytt om det selvsagt koster. Men det taler da også Guds ord om at vi må være villig til å oppgi alt for Herren. Det kristne livet passer ikke for det kjødelige menneske! Det er som fuglen lever i vann, eller fisken i luften.

En skam er det at han må tigge etter penger hver dag, hvorfor ikke heller ta Paulus som forbilde og ta seg en jobb dersom de trenger så mye penger.

Er «spesialist» i å fordømme andre, men lever selv under fordømmelse med sitt liv. Sosiale antenner med hensyn til å godta horeri og brudd mot Guds eget ord er jeg ikke interessert i. Men jeg har ikke sosiale antenner? Møter i hvert fall tusenvis av mennesker gjennom en arbeidsuke, og alle evner jeg å behandle godt! Da for å tjene mine egne penger, og for å ikke tigge og manipulere andre for å berike meg som du gjør, hver dag!

Men forkynnere som har en hang til å bytte på koner etter hvert som de ikke faller i smak er faktisk uskikket og diskvalifisert som forkynnere i følge Guds ord, da blir de til åpenbare falske forkynnere og profeter som Jesus selv sa det skulle komme mange av i endetiden!

Jeg vil allikevel gi deg et godt og velmenende råd, les den boka til Øyvind Kleiveland og les deg opp på bloggen og hjemmeside vår. Og ta deg tid til å studere Guds ord om ekteskap – skilsmisse og gjengifte.

Du kan avfeie meg, men aldri Gud og hans ord som taler klart om at du lever i hor!

Du sier at jeg er forkvaklet individ. Ok, fullkommen er jeg ikke, men jeg satser alt på å lykkes på alle plan i mitt liv, på hvilken måte, jo det som må til i alle sanne kristnes liv; disiplin, moral og selvtukt og selvdisiplin, dette skal du og alle som står som ledere være forbilder i. Du er ingen kristen etter bibelsk målestokk! Du velger selv med ditt liv å fortsette i ulydighet mot Herren og bibelens lære!

Matteus 25:41 Da skal han også si til dem ved den venstre side: Gå bort fra mig, I forbannede, i den evige ild, som er beredt djevelen og hans engler!

Johannes 12:48 den som forkaster mig og ikke tar imot mine ord, har den som dømmer ham: det ord jeg har talt, det skal dømme ham på den ytterste dag.

jan kåre on 17/06/2014 at 22:25 said:

JAN HANVOLD ER EN FALSK PROFET!

Sluttkommentar: Jan Hanvold kaller meg følgende:

«Blottet for naturlige sosiale antenner. Et slikt forkvaklet individ.»

Tenk å kalle meg som lever 100 % i overenstemmelse med Guds ord og helt motsatt enn Hanvold. Hva er det som gjør Hanvold til en slik ekkel mann? Hovmod! Og atter hovmod! Kunne sagt og skrevet så uendelig mye mer, men får stoppe her. Det er mer enn nok til å fordøye og studere her.

Relaterte linker: http://www.sokelys.com/?p=3881 http://blog.janchristensen.net/ http://janchristensen.net/ http://the-heavenly-blog.janchristensen.net/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske profeten Jan Hanvold!

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske...