mandag 27. august 2018

Nr. 16: Inger Hanvold snakker med to tunger!

Nr. 16:
Inger Hanvold snakker med to tunger!
Sist søndag kveld snakker Maria og Inger bl.a. om skilsmisse og gjengifte og Inger sier "at hun er gift med en fraskilt mann men at Gud sa til henne at hun skulle gifte seg med han." Når slike uttalelser faller fra en kristen TV kanals medeier's munn i det offentlige rom må jeg som troende få lov å spørre om et menneske skal holde seg til Skriften eller til sine egne "synsinger og meninger"? Joh.10;35 sier at Skriften ikke kan gjøres ugyldig.

Hvordan kan da Inger Hanvold si at "Gud sa hun skulle gifte seg med Jan Hanvold"? Da har jo vår Gud i så fall motsagt seg selv, hvilket ikke er mulig da et rike som er kommet i strid med seg selv ikke kan bli stående. Malakias 2;16 stadfester at Gud hater skilsmisse. Hvordan kan Gud be Inger Hanvold å gjøre noe Han hater? Hvilket beviser at mye som sies i Herrens Navn slett ikke er Herren men ens eget kjøtt.

Dessverre stadfester dette hvorfor også dere inviterer New Age profeter, hvilket inkluderer Per Ivar Winsnes. På 2 og 3 vitner står enhver sak fast og Skriften stadfester Skriften. La meg derfor også minne om Lukas 16;18 hvor Jesus stenger enhver kjødelig lyst ifm skilsmisser når han sier at "HVER DEN som skiller seg fra sin hustru og gifter seg med en annen, driver hor. Og den som gifter seg med en kvinne som er skilt fra sin mann, driver hor." Punktum. Det er Jesu Ord. Ikke mine. Så får enhver innrette seg som de måtte ønske.

Men Skriften alene gir ikke rom for det. Derfor forfører Inger Hanvold ubefestede sjeler som hører og som gjerne følger sin egen lyst og ikke Ordet. Jesus sa at Han dømmer ingen, men at Hans Ord skal dømme oss alle på den ytterste dagen. Ja, det er tilgivelse å få når man bekjenner sin synd, men man skal i så fall ikke ha noe "tilsynsembete" som troende i så fall.. Alt dette VET både Jan og Inger som hele døgnet ferdes i Guds Ord.

Med vennlig hilsen Eva Nilssen

Relaterte linker:
http://blog.janchristensen.net/2011/08/nr-178-gjengiftede-forkynnere.html
http://blog.janchristensen.net/2011/08/nr-178-gjengiftede-forkynnere.html
 http://blog.janchristensen.net/2013/05/nr-599-bibelsk-rad-og-veiledning-til.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske profeten Jan Hanvold!

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske...