«God hjelp ifra Judaser som har vært i staben. Som har stjålet og kopiert kontrakter, som er gitt videre til NRK. Dette er jo dumt, men bare for å minne om at Judas gikk bort og hengte seg selv, vil også den eller de som har gjort dette, få sin fortjente lønn ifra Herren, for sitt svik imot Visjon Norge.»

– Vil ikke kommentere interne eposter

Hanvold vil ikke kommentere eposten overfor NRK.

– Jeg har overhodet ingen kommentar til interne eposter, sier Hanvold.
Du kaller ansatte for judaser?
– Jeg har overhodet ingen kommentar til eposter jeg sender ut internt til ansatte.
Hvorfor føler du et behov for å minne om at Judas hengte seg?
– Jeg har fortsatt ingen kommentar til interne eposter.
Hvorfor vil du ikke kommentere denne eposten?
– Fordi jeg ikke kommenterer interne ting i bedriften.
Hvordan vil du beskrive Judas?
– Jeg har ingen kommentar. Du kan lese i Bibelen hva det står om Judas der, sier Hanvold.

Epost som Jan Hanvold har sendt til sine ansatte
EPOSTEN: Denne eposten sendte Jan Hanvold ut til sine ansatte i Visjon Norge i går.

Mener han er «en meget god leder»

I Brennpunkt-dokumentaren «Pengepredikanten» fortelles det om hvordan Hanvold, som driver en stor kristelig TV-kanal, siden 2001 har samlet inn 1 milliard kroner. Selv har pastoren gjennom sitt nettverk av selskapet tatt ut millioner i ytelser, og sitter på begge sider av bordet ved å opptre som både utleier og leietaker, og som arbeidsgiver og arbeidstaker i en og samme sak.

Hanvold bedyrer at han oppfordrer ansatte til å varsle hvis de mener det er kritikkverdige forhold.

En arbeidsgiver har plikt til å legge til rette for varsling på arbeidsplassen, og en arbeidstaker har rett til å varsle. Hvordan synes du at du oppfyller dine plikter som arbeidsgiver i denne saken?
– Jeg oppfyller mine plikter som arbeidsgiver hele tiden. Vi har HMS-meldinger og det hele, sier Hanvold.
Mener du at du er en god leder?
– Jeg mener jeg er en meget god leder.

Mener det er illojalt å gi ut kontrakter


 Jan Hanvold signerer som utleier og leietaker
KONTRAKT MED SEG SELV: På vegne av Visjon Norge signerte Jan Hanvold en leiekontrakt med seg selv. Husleia var sju ganger høyere enn da Visjon Norge leide av forrige eier.
I eposten Hanvold sendte ut til sine ansatte i Visjon Norge i går, reagerer han altså kraftig på det han omtaler som Judaser og oppfordrer folk til å be for at Brennpunkt-programmet skal bli en flopp.

Du sier selv at du verken har gjort noe ulovlig eller moralsk galt. Hvorfor reagerer du da på at Brennpunkt har fått tilgang til kontrakter du har skrevet under på?
– Det er greit, jeg har ingenting å skjule. Disse kontraktene er jo gamle kontrakter, så jeg har overhodet ingen problemer med det, sier Hanvold.

Hvorfor reagerer du da i eposten dersom ansatte har gitt tilgang til disse kontraktene?
– Jeg har ingen kommentar til det. Det jeg poengterer, er at hvis ansatte kopierer og stjeler kontrakter og gir dem til Brennpunkt, er jo det illojalt mot en bedrift, svarer Hanvold.
Han skriver i eposten at han bare ler av Brennpunkt-dokumentaren, og at han mener folk skjønner at den er tull.

Er det noe av det som kommer frem i Brennpunkt som er feil?
– Det er klippingen og vinklingen som er høl i huet, sier Hanvold.
Men er det faktiske opplysninger som kommer frem der, som er usanne?
– Nei, det er det ikke.

Jan Hanvold

MIRAKELKONFERANSE: Jan Hanvold, som er både styreleder, gründer og ansvarlig redaktør i den kristne TV-kanalen Visjon Norge, samlet noen tusen mennesker til mirakelkonferanse på Fornebu tidligere i år.
Relaterte linker: 
http://blog.janchristensen.net/2016/10/nr-1722-pengepredikanten-kommer-pa-nrk_23.html
http://blog.janchristensen.net/2016/10/nr-1716-trenger-ikke-jan-hanvold-bli.html
http://blog.janchristensen.net/2011/09/nr-209-emanuel-minos-og-likesinnede-er.html http://blog.janchristensen.net/2011/03/sprsmal-49-hvorfor-mener-du-at-jan.html http://blog.janchristensen.net/2011/06/nr-149-hvem-er-de-falske-profetene-i.html http://blog.janchristensen.net/2011/05/nr-138-hvem-var-bileam-og-hva-star-hans.html http://blog.janchristensen.net/2013/05/nr-599-bibelsk-rad-og-veiledning-til.html http://blog.janchristensen.net/2013/05/nr-603-hva-jarle-haugland-daglig-leder.html http://blog.janchristensen.net/2013/05/nr-612-hvorfor-vil-ikke-kristen-norge.html http://blog.janchristensen.net/2013/01/nr-541-hva-skal-en-kristen-gjre-hvis.html http://blog.janchristensen.net/2011/11/nr-253-jan-hanvold-en-falsk-profet.html http://blog.janchristensen.net/2011/06/nr-92-menighetstukt.html http://janchristensen.net/Lewi_Pethrus_-_Bibelsk_menighetstukt_1930.pdf
http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=de-kristne-i-norge-er-misledet-i-troen http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=kristne-i-norge-sover http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=de-kristne-i-norge-er-misledet-i-troen http://blog.janchristensen.net/2010/10/nr-28.html http://blog.janchristensen.net/2011/03/sprsmal-49-hvorfor-mener-du-at-jan.html http://blog.janchristensen.net/2011/05/nr-138-hvem-var-bileam-og-hva-star-hans.html http://blog.janchristensen.net/2011/07/nr-116-virker-andsmaktene-blant.html http://blog.janchristensen.net/2011/08/nr-162-hvorfor-vil-gamle-predikanter-ha.html http://blog.janchristensen.net/2011/08/nr-122-hva-er-den-karismatiske.html http://blog.janchristensen.net/2011/09/nr-209-emanuel-minos-og-likesinnede-er.html http://blog.janchristensen.net/2011/09/nr-210-vart-land-30-07-2008.html