onsdag 29. august 2018

Nr. 50: Utdypnings på hvorfor jeg mener at Pastor Jan Hanvold er en falsk profet, trollmann og narsissist!

Nr. 50:
Utdypnings på hvorfor jeg mener at Pastor Jan Hanvold er en falsk profet, trollmann og narsissist!

For å forstå meg rett, så er jeg overbevist at Jan Hanvold aldri har vært frelst, derfor er det de som ikke er ektefødte Guds barn som dras imot ham, Visjon Norge og tilsvarende ekstreme Pinse karismatiske virksomheter som også Kanal 10, Gods Channel og veldig mye annet er i dag av såkalt kristen virksomhet. Som er noen som seiler under falsk flagg.

Bilde av tidligere Forstander David Østby i Filadelfia Oslo og andre pinsemenigheter som helt sikker ikke er et ektefødt Guds barn som går god for Hanvold og Visjon Norge.




Hanvold har aldri vært gjenfødt derfor er han også demonbesatt eller under kraftig innflyttelse!

Jeg har fulgt Hanvold siden 1983, da jeg hørte ham første gang i Bergen i den menighet som Leif Jacobsen var Forstander, Filadelfia Bergen som er nedlagt etter konkurs. Da var Hanvold gift med sin første kone, og han var helt merkverdig. Jeg var i sammen med ei jente som gikk på daværende Ny Visjon Norge sin i Drøbak med Erik Bedsvåg som Rektor og Jan Hanvold som leder. Hanvold hadde et emne der som het; «Du et super-menneske». Jeg gikk på den skolen i godt 14 dager høsten 1985, og det var forferdelig. Da viste jeg at Hanvold var en falsk profet og en løgner, bedrager og kjeltring.

Så dykket han opp på TV igjen med prøvesendinger i 2003 mener jeg. Og han brukte da bl.a. Dudley Smith som jeg gjenkjente fra Jimmy Swaggart som jeg kjente meget godt, og til min store forundring så skulle Evangelisenteret og Ludvik Karlsen være med på hans sendinger i starten. Jeg var veldig forundret at ikke flere skjønte at Hanvold var en lurendreier, manipulator og narsissist.

Hanvold er en trollmann.

Hva er en trollmann? Det står om en trollmann er: overført mann med spesielt talent. Hanvold må ha et spesielt forretningstalent som klarer å loppe Guds folk her i Norge for utrolige mye. Vi er en liten nasjon men Hanvold og Visjon Norge har en omsetning på av hva de opplyser da det er sikker mer på ca. 100 Millioner. Det vitner om at han er en trollmann.

Han er en narsissist.

Jeg er overbevist at Hanvold er en narsissist av verste sorten. Her på Radio i Oslo utbasunerte han bl.a. at han var en falsk profet hvis ikke Hillary Clinton ble President, noe som ikke skjedde. Og de som ikke godtok at han var gjengift, kunne dra til Helvete. Slik kunne jeg ha fortsatt, han er og forblir en narsissist. Og hvem dras til ham? De som ikke har eget åndelig og personlig ståsted. Ingen sanne Guds barn dras til ham og blir værende der, da er de ikke ektefødte Guds barn, vær du sikker. I skriften står det:

Joh 10:27 Mine får hører min røst, og jeg kjenner dem, og de følger meg.

Hanvold er demonbesatt er åpenbart da han er en gammel gris som ikke klarer seg uten sex, det vitner om hans mange kvinnfolk. Og han var nærmeste nabo til et sex blad som ble gitt ut på 70-tallet. Han har selv sagt på Radio 107.7 her i Oslo at han ikke hadde skolebøker på skolen, men Cocktail blader. Det var hans lektyre, og gjennom dette og hans narkotikamisbruk har det helt sikker kommet en horde med onde makter inn i hans liv som styrer og regjerer der inn. Derfor banner han også offentlig på talerstolen, det er en frukt av at han er fylt opp med kjødet og onde Åndsmakter.

Han er en falsk profet, her en artikkel jeg skrev om dette:

Jan Hanvold, en falsk profet!

Jeg har prøvd å ha litt fokus på Hanvold, for hvis en ikke ser at han er en falsk profet, da ser en ikke heller andre som er det men mer fordekt. Hvis en ikke klarer å se at han er det, da tror jeg en er så forført og lurt, at en må virkelig revurdere alle sin holdninger og synspunkt. For å nevne kort 10 punkter for ordens skyls som gjør Hanvold, Pastor Jan Hanvold til en falsk profet i enighet med skriften:

1.) Hanvold er fraskilt og lever da i hor sier skriften. Lukas 16. 18 Hver den som skiller sig fra sin hustru og gifter sig med en annen kvinne, han driver hor, og hver den som gifter sig med en kvinne som er skilt fra sin mann, han driver hor.

2.) Hanvold selv sier han er en falsk profet, da får vi tro hans egne ord:

En profet er en person eller budbringer som anses å kunne formidle og åpenbare et religiøst budskap fra Gud.

Jan Hanvold sa jo selv, når han profeterte på Visjon Norge at fru Clinton ble neste president, at vist ikke dette går i oppfyllelse, så er jeg en falsk profet, noe han hadde helt rett i.

Mine kjære, tro ikke enhver ånd! Prøv åndene om de er av Gud! For det er gått mange falske profeter ut i verden.
Mange falske profeter skal stå fram og føre mange vill.
For falske messiaser og falske profeter skal stå fram og gjøre store tegn og under, for om mulig å føre selv de utvalgte vill.

3.) Hans pengetigging er manipulerende og ubibelsk. Han lover på vegne av Gud, noe som ingen har myndighet og makt til å gjøre.

4.) Han snakker om såing og høste, som et mantra. 1000 kr til ham, så får du 10.000 tilbake. Dette har Gud aldri lovet i sitt ord.

5.) Han skor seg på godtroende og forførte menneskers gavmildenhet, skremmende at han håver inn millioner på dette, som han også puter rikelig ned i sin egen lomme.

6.) Fordømmer andre og irettesetter andre men selv lever i synd og driver med ubibelsk lære. Dette er stikk i strid med Jesu Bergpreken og Guds ord lære. Det er først når vi har skikket vårt eget liv at vi skal kunne være frimodige å avsløre og irettesette andre. Her er bibelen virkelig radikal, les selv! Matt. 5. 19 Derfor, den som bryter et eneste av disse minste bud og lærer menneskene således, han skal kalles den minste i himlenes rike; men den som holder dem og lærer andre dem, han skal kalles stor i himlenes rike. 20 For jeg sier eder: Dersom eders rettferdighet ikke overgår de skriftlærdes og fariseernes, kommer I ingenlunde inn i himlenes rike.

7.) Hanvold er en karismatiker og trosbevegelsen mann. Åpner en opp for ham, så får en også med disse forkynnerne og disse lærene på “lasset”. Dette er virkelig å gå i ledertog med satan og de onde åndsmakter, noe jeg vil på det sterkeste advare imot. 2. Kor. 6. 14 Trekk ikke i ulikt spann, sammen med vantro! For hva har rettferd med urett å gjøre, og hva samfunn har lyset med mørket? 15 Hvordan kan Kristus og Beliar være enige? Hva forener en troende og en vantro? 16 Hvordan kan Guds tempel og avgudene forlikes? For vi er den levende Guds tempel. Gud har jo sagt:
Jeg vil bo og ferdes blant dem,
jeg skal være deres Gud,
og de skal være mitt folk.
17 Derfor sier Herren:
Dra bort fra dem,
og skill dere fra dem,
rør ikke noe urent!
Da vil jeg ta imot dere,
18 jeg skal være deres far,
og dere skal være mine sønner og døtre,
sier Herren, Den Allmektige.
7. 1. Mine kjære, når vi har disse løftene, så la oss rense oss for all urenhet på kropp og sjel og fullføre vår helliggjørelse i frykt for Gud.

8.) Dette punket er et meget vanskelig punkt å ta opp da denne mann har skaffet seg enda en ny kone og barn, men det må allikevel sies i fra da han er en offentlig person og som promoterer seg selv og sin egen virksomhet som få og ingen andre. Når ha står for det han står og lever i hor, så vil ha dra alle andre med seg i den samme dom som alle andre falske profeter til alle tider har gjort. Først sin egen nye familie, sine medarbeidere og alle som stiller opp på hans kanal som David Østby, Emanuel Minos, Lise Karlsen, Arvid Bentsen, Vebjørn Selbak og alle andre som med vitende vilje stiller opp i sammen med ham.
2. Joh. b. 9 Den som ikke holder seg til Kristi lære, men går ut over den, har ikke samfunn med Gud. Den som holder seg til læren, han har samfunn med Faderen og Sønnen. 10 Om noen kommer til dere og ikke fører denne lære, så ta ikke imot ham i deres hjem, og hils ham ikke vel møtt. 11 For den som hilser ham, blir medskyldig i det onde han gjør.

9.) En meget viktig grunn for å advare imot Hanvold som bl.a. Kong David ble dømt så strengt av Gud for var at ved det han gjorde, gav han fienden eller hedningen en grunn til å spotte Gud. Dette vil ikke Herren gjøre seg bekjent ved. Her kunne jeg tatt flere og mange eksempler men jeg nevner kun et eksempel hva Hegner og Kapital skrev om Hanvold. For Gud så betyr vårt vitnesbyrd ovenfor den døende og fortape verden mye. Se her hva Kapital skrev: Predikant Jan Hanvold med fattigfolk som sponsor
Stiftelsen VBC, med Jan Hanvold i spissen, brukte seks av fem innsamlede nødhjelpsmillioner til eiendom i 2003. Nå har de nettopp svidd av 6,5 millioner på nye lokaler til TV Visjon Norge.

10.) Det siste punket er også meget viktig som jeg vil ta opp. Når Hanvold og Visjon Norge får så stor plass og så mye økonomisk støtte vil de ta opp meget stor plass som går på bekostning av andre. Derfor finner vi i Guds ord igjen og igjen at Herren vil ha førsteplassen og ikke avgudene. Og Herren ville at hans sanne Profeter skulle ha førsteplassen, ikke de flakse profeten. Dette er et mønster som gjør seg gjeldende. Ved alle midler, tid og krefter mange oppriktige, godtroende og naive mennesker bruker på ham. Som de skulle og kunne brukt på andre, blir da forbigått og de vil ikke få lønn for det hos Himmelens Gud, men heller dom og miste sin lønn. Hvis de blir frelst.

2. Krøn. 20. 20 Morgenen etter brøt de tidlig opp og drog ut til Tekoa-ødemarken. Med det samme de drog ut, trådte Josjafat fram og sa: «Hør på meg, dere menn fra Juda og Jerusalem! Tro på Herren deres Gud, så skal dere holde stand! Tro på hans profeter, så skal dere ha lykken med dere!»

Nå har jeg ikke tatt med fruktene av hans arbeid og “tjeneste”. Har så vidt hvert innom dommen over det, men slik kunne jeg har fortsatt, men dette må være mer en nok for at en skulle ta 100 % avstand overfor ham og Visjon Norge.

Lista kunne vært så mye lengre, men her er utfylling på hvorfor jeg mener og tror at Pastor Jan Hanvold er en falsk profet, trollmann og narsissist!

Relaterte linker: http://blog.janchristensen.net/2014/02/nr-765-emanuel-minos-syk-nsker-forbnn.html http://the-heavenly-blog.janchristensen.net/ http://blog.janchristensen.net/ http://janchristensen.net/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske profeten Jan Hanvold!

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske...