onsdag 29. august 2018

Nr. 54: Hvorfor gjengir de kristne avisene uttalelser av den falske profeten Jan Hanvold som dømmer andre nedom og hjem, men Hanvold går alltid fri selv om han både er en vranglærer, lurendreier og lever i synd?

Nr. 54:
Hvorfor gjengir de kristne avisene uttalelser av den falske profeten Jan Hanvold som dømmer andre nedom og hjem, men Hanvold går alltid fri selv om han både er en vranglærer, lurendreier og lever i synd?

Jan Hanvold er en falsk profet, bløffmaker og lurendreier. Han kan stenge ute og gjøre alt som passer ha, Eter min mening er han et narsissistisk menneske. Men det som jeg synes er ille og direkte unnfallende er at han får lov å holde på slik uten å bli imøtegått og konfrontert med sannheten. Virkeligheten er at Hanvold står i Babylon med alt som tilhører ham og seg selv. Vranglærer, skilt, gjengiftet, lever i hor etc. Da kan en peke finger på andre, men uten å ha gjort opp sin egen synd og brøde lever enn i et selvbedrag.

Avisen Vårt Land har en form for hat kjærlighetsforhold til Hanvold. De skriver tilsynelatende imot ham, men samtidig slipper de ham frem. Men de er for feige og unnfallende til å nevne at Hanvold lever i synd og er en vranglærer. En skikkelig falsk profet. Bilde av sjefredaktør i Vårt Land Helge Atle Simonnes.Dette vi nå ser, med denne påfallende unnfallenheten men samtidig får Hanvold forholdsvis stor spalteplass i avisene og blir sitert og tatt på alvor. Men ingen stiller noe som helst negative spørsmål til denne kjeltringen og falske profeten, dette er virkelig underlig og trist. Kommer her med noen betraktninger i punkter:

1.) Det er påfallende at en som Hanvold som har Antikristens Ånd i sjel og sinn, kan få virke og ha en fremtreden posisjon. Det er for meg en bekreftelse at kristenfolket i Norge er forført og åndelig blinde.

2.) Hanvold advarer nå imot Ulf Ekman. Har også stengt ham ute fra sin TV skjerm, dette blir applaudert, godtatt og her er det en mann med handling og meningers mot. Men alt dette viser at han er tøff og burde fått like tøffe spørsmål tilbake i fleisen. Men her er det blitt stille som hos en østers av alle. Dette er bare unnfallenhet og elendig.

3.) Hanvolds virksomhet er egentlig så lik Ekmans, at når han angriper Ekman, så angriper han Ekman. Er det ingen som ser dette? Her er noen sittatter fra hva Hanvold skriver imot Ekman: Ulf Ekman viser hån imot den evangeliske kirke. Og sett sekterismen på 90 tallet. Da det var slik i Norge, at hvis du ikke hadde gått på Livets Ord. Var du ikke kvalifisert til, å tjene Herren. Med sterk fokus på demon utdrivelse og sekterisme. Til person dyrkelse av Ulf Ekman og andre Livets Ord forkynnere. Når vi ser alle de tusener nordmenn som har gått på Livets Ord. Ser vi utrolig lite frukter av det. Men som den ubestridde lederen i Skandinavia, er ikke Ulf hvem som helst. Og det han nå gjør, er et stort svik imot all det, som reformasjonen brakte

4.) Da Hanvold nå advarer imot Ekman og mener at dette ligger flere år tilbake i tid og alt annet som han skriver nå imot ham og taler imot ham på sin TV kanal. For alle oss andre var dette med Ekmans konvertering bare en overgang, ikke noe som skjedde plutselig. Er Hanvold så dum? Selvfølgelig ikke, alt dreier seg om å manipulere og holde på støttepartnerne sine som er blitt lurt og faret vill. For til å støtte ham.

5.) Hvorfor slipper Hanvold alltid så billig unna? Og de som forsvarer ham, de får omtrent ikke noen vanskelig og gode motspørsmål? Er ikke vi kristne brødre og søsken i Herren? Da må vi forvente også det som er nært, vanskelig og ømtålelig blir berørt og belyst.

6.) Vi har alle vært unnvikende og ikke konfrontert personer og de vi burde ha advart og formant. Har vi desverre mange ganger unnlatt for å slippe omkostningen og det ubehaget det medfører. Men det er ikke den rette vei og Herrens måte å løse ting på.

7.) De kristne lederene velger gang etter gang minste motstands vei. Derfor er denne unnfallenheten alt annet enn godt. Dagens kristenledere er som de dårlige Hyrdene i Esekiel 34.

8.) Hanvold er så vulgær og ekkel. Her på radio i Oslo skriker han ut at han er skyldig i to ekteskapsbrudd. Men til helvete med alle de som ikke godtar at jeg er gjengift skriker han ut. Hvor åndelig blind må en bli for å se at han er en falsk profet som Jesus sa mange skulle det komme av i endetiden? Matt. 24. 11 og mange falske profeter skal opstå og føre mange vill.

9.) Når alle innlegg for og mot Hanvold aldri angriper der han sitter fast fremfor alle ting, det er på det moralske og etiske. Han angriper alt og alle, blir applaudert av flere, men selv leser han i synd. Snakk om å stå med begge beina plantet i skjøgen. Skriften sier at den som holder seg til en skjøge blir et med Ånden med henne. Hanvold har ikke lov og rett å gifte seg igjen, men han tar seg til rette akkurat som det har passet og lystret ham!

10.) Kristenfolket er medskyldig i Hanvolds synd da ingen påpeker dette selv om flertallet er klar over hans leve sett og vranglære, da blir en medskyldige i hans onde gjerning.

2. Joh.e. 10 Dersom nogen kommer til eder og ikke fører denne lære, da ta ikke imot ham i eders hus, og by ham ikke velkommen! 11 for den som byr ham velkommen, blir medskyldig med ham i hans onde gjerninger.

Sluttkommentar:

Har skrevet så alt for mye om Hanvold og Visjon Norge. Anbefaler derfor å lese hva vi ellers har om Hanvold og Visjon Norge til skrekk og advarsel for alle og enhver.

Relaterte linker: http://blog.janchristensen.net/2013/05/nr-603-hva-jarle-haugland-daglig-leder.html http://blog.janchristensen.net/2013/05/nr-612-hvorfor-vil-ikke-kristen-norge.html http://janchristensen.net/ http://blog.janchristensen.net/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske profeten Jan Hanvold!

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske...