mandag 27. august 2018

Nr. 19: Er Emanuel Minos og Co. ved sine fulle fem?

Nr. 19:
Er Emanuel Minos og Co. ved sine fulle fem?

David Østby, Lise Karlsen, Norvald Yri, Emanuel Minos og alle andre som stiller opp på Visjon Norge underlegger seg Hanvolds autoritet. De stilte opp på hans kanal 15\2-2012 for å snakke om tro og kristenliv! Her noen synspunkter om dette
For der sitter “landshøvdinger i troen” – og skal snakke om “tro” ! De snakket om mye men lite om tro.. Men jeg tenker at de snakker mye om “kjærlighet” mens “øynene er sjelens speil” – og der så jeg som vanlig INGEN kjærlighet.. Jeg har helt fra årevis tilbake helst gått en annen vei da jeg traff på David Østby og for å være helt ærlig så gjør jeg helst det fortsatt.. Gud velsigne Emanuel Minos, men jeg lurer på hvor mye de egentlig er “prøvet” gjennom årene.. Bare Gud vet.. Han var hos min bestefar og overnattet der i sin tid og ble støttet av han.. Lise Karlsens øyne sa meg at henne vil jeg helst unngår!

Det står også skrevet at “uttrykket i øynene deres vitner imnot dem.”... Og Norvald Yri med sin kirkelige barnedåp som er rene skjære løgnen. Å få folk til å tro at de kommer til himmelen fordi de er døpt!

Det var Bondevik som endret dette i sin tid. Og Bondevik som svøpte seg i Arafatskjerfet og som også heiste homoflagget på Stortingsbygget i sin tid!!
Videre tenker jeg at “Er det DETTE som representerer kristen-Norge – og som har gjort det og preget oss liksom, siden de stiller opp som “karismatiske og innflytelsesrike” “KRISTEN-KJENDISER”..
Det virker motbydelig på meg. Og så får jeg dårlig samvittighet for at jeg føler det sånn atpåtil !! Herre, HJELP meg, sier jeg bare.. Hvis Norge ikke har andre og/eller flere som HERREN har åpenbart seg for i sannhet og nåde og Åndens dåp så er det ikke rart at landet vårt er avkristnet, ugudelig og frafallent!

Neste tanke jeg har er: “Hvordan kan DISSE, som mener seg å ha både kunnskap og autoritet i Ordet – underordne seg Jan Hanvold og hans ledelse der på TV’n hans??? Det er enda verre i mine øyne!
Det står skrevet at salveoljen renner fra ARONS HODE (=presteskapet av ethvert slag) og ned på kanten av kappen hans (=resten av de som har underordnet seg hans “hode”) !!
Og alle disse som satt der er tilsluttet Kirkenes Verdensråd med Fykse Tveit som leder. Han som offentlig har uttalt flere ganger at han er FOR homofil kjærlighet, ekteskap, OG innsatt som kirkeledere!!
I tillegg er KVR imot Israel i envher sak og holdning som strider imot Ordet og ble nylig sterkt kritisert av Simon Wisenthal ifølge artikkel på den norske internasjonale ambassade i Jerusalems netttside.
Da vi nå uten tvil lever i “den siste av den siste tid” er det derfor ingen tvil om at det Bibelen beskriver som Skjøgekirken allerede er i full aktivitet. Derfor er det nå tid for å gi akt på Ordet som sier “Kom ut fra henne, MITT FOLK”! Kirkenes Verdensråd og deres “økumenikk”og “alle kristnes enhet” er derfor uten tvil passende til Bibelens mange beskrivelsen av Skjøgekirken (les: horekirken) samt Jesualler første befaling om å komme se opp for forførelser i denne tiden vi nå lever i. Jeg spør meg selv og Herren og søker i Skriften stadig etter vissheten om det er meg som er på feil veg – eller disse andre.
Mvh Eva N.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske profeten Jan Hanvold!

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske...