onsdag 29. august 2018

Nr. 60: FALSKE PROFETER!!! NÅ RETT INN I STUENE!! Så Hanvold får PEEEEENGER!!!!

Nr. 60: 
FALSKE PROFETER!!! NÅ RETT INN I STUENE!! Så Hanvold får PEEEEENGER!!!!

Bilde av Jan HanvoldInteresserer kristen media seg om slikt i det hele tatt? Det burde de.. Vi har nå blitt servert det ene etter det andre på TV Visjon Norge og jeg etterlyser virkelig et EKTE kristent motargument med GODT FOTFESTE I GUDS ORD.
Etter ukontrollert latter over lengre tid. Noe som ikke har med verken glede eller styrke i Herren å gjøre. Dessuten er “profeters ånder profeter lydige” . LAtteren er ukontrolerbar.
NÅ ble nylig Sharon Stone – en “profetinne og apostel”” lansert forrige dagen og kommer i neste måned eller i mars. I mellomtiden dukker det nå opp en KRIS EDLER, en “STOOOR profet som skal bringe både det ene og andre falsksneri over godtroende folk og nå er de SPESIELT UTE ETTER UNGDOMMENE VÅRE! OBS OBS!!! For VI har ikke vært ute etter dem! Har vi vel???

http://blog.josephinternational.org/tag/kris-edler/

Sjekk linken her og se hva han sstår for! Demonisk besøk på rommet og deretter spør demonen “hvor er du”? osv osv.!! Ikke kaste han ut nei! Å nei, de er jo av samme ånd!

Jeg høres sikkert “”krass ut”. Men nå er det NOK av forførelser, falske profeter, ukontrollerte følinger, falske “frelsessedler” , mammons pengemas med løfter som stort sett raner folk og lite med “høst”!

HVOR er DERE i alt dette??? IHOP og Kansas city proftene og apostel-generasjon! Det er totalt tatt ut av den Bibelske dimensjon og sammenheng! Det minner meg alt sammen om spåmennene til Farao som gjorde det samme som Moses – inntil det dreide seg om BLODET!!
Jeg ser virkelig frem til en ekte APOSTLENES GJERNINGERs tid enda en gang hvor vi får tegn som ANANIAS og SAFFIRA da de løy for Gud!! DA var det ingen som slo seg sammen med dem lenger på SKRØMT står det skrevet!!
Jeg er ikke bare dyktg lei av forførelsene til Hanvold og denne “TVkirken” hans, men alvorlig nidkjær for kommende og eksisterende ungdommer som spaserer RETT INN I disse New Age betonede forførelsene! Så sant jeg lever og rører meg og er til i Herren Jesus Kristus må det være lov å etterlyse MEDIA når disse forførerne begynner å gå etter og å STJELE våre ungdommer og våre barns SJELER!!!!!!!!!

Med en sann og nidkjær hilsen fra Eva Nilssen

Se mer her: http://blog.janchristensen.net/2012/01/nr-326-brandon-spiker-en-avlegger-av.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske profeten Jan Hanvold!

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske...