onsdag 29. august 2018

Nr. 41: Koplingen mellom partiet de kristne, og Visjon Norge og Jan Hanvold!

Nr. 41:
Koplingen mellom partiet de kristne, og Visjon Norge og Jan Hanvold!

Sigmund Voll Ådnøy som har skrevet dette på Verdidebatt, hentet der i fra med hans tillatelse. http://www.verdidebatt.no/siggysportif/

Leder i de kristne Erik Selle er en hyggelig person, men på det åndelige område er ikke han nærsynt, men totalt blind som kan påta seg å være leder for et slikt sektparti som de kristne er mener blogg redaktør Jan Kåre Christensen.Sigmund Voll Ådnøy:

Jan Hanvold på Facebook i går: "Kjære venner, hør hva Den Hellige Ånd sier: Stem De Kristne, så kjenner du at du har gjort din borgerplikt.

Jo, det stemmer at Hanvold baserer seg på antatte åpenbaringer når det gjelder sin støtte til De Kristne. Han var enig med dem i mange standpunkt fra før, men eliminerte FrP og KrF som forslag etter å ha hørt venninna si forklare om da Gud skal ha møtt henne under hårføningen. Se min tidligere kommentar. Tidligere var Hanvold usikker på om det var liv laga for De Kristne. Jeg personlig tror at noe av "grillingen" av De Kristne tidligere kom av at han var skeptisk, ikke bare av at han liker å intervjue på den måten. Det stemmer at Hanvold støtter politikk han er enig med. Men du legger for mye vekt på det og for liten vekt på hans tro på åpenbaringer. Det er drøyt av deg å påstå at det jeg sa, absolutt ikke stemmer. Du oppga "de ti grunnene (dine)" for å stemme på partiet ditt. Blant Hanvolds ti grunner var venninnas åpenbaring under hårføneren. Eller mener du at jeg feilsiterte nyhetsbrevet hans i min tidligere kommentar?

"Jan Hanvold for 11 timar sidan Vi tror på det profetiske. Derfor drar vi til Moster-amfi den 23 og 24 august, å symbolsk kristner Norge på nytt. som ord 16:26 sier: Den som akter på ordet, skal finne lykke. Og den som setter sin lit til Herren er salig." Vi takker Gud fordi Han kaller mennesker inn i politikken. Og vi har opplevd hvordan Gud taler til folk, å oppreiser folk til å melde seg inn i De Kristne. Som Ingvar Torvik, en sterk leder som har hjulpet mere enn 6000 ektepar, til å få et bedre samliv. Personal direktør i Norsk Hydro i mange år. Han og hans kone, er ingen lettvektere i Guds menighet i Norge. Jan Ingvaldsen som er en av lederne i Evangelisenteret. Sten Klevås Olsen. Tidligere Ap og fagforenings mann og redaktør for Ennå er Det Håp i Evangeliesenter bladet. Og også vært med i Visjon Norge. Rebecca Skretteberg. Som er jurist, å ekspert på menneske-rettigheter. Arbeidet i stat og kommune. Innvandrer ifra Etiopia. Erik Selle, tidligere Høyre mann og pastor, samt bakgrunn ifra det militære. Margit Apelthun leder i Hordaland. Trude Sele i Oslo. Terje Simonsen partileder for De Kristne. Bakgrunn ifra Tv2 og Fotball-agent i Norge og Europa. Samt en masse andre oppegående folk. I utgangspunktet tenkte jeg som de fleste andre. Dette går ikke, det er en umulig situasjon. Men når jeg hører vitnesbyrdene ifra alle disse folkene. Så forstår jeg at dette er et profetisk signal til kristenfolket, om å stemme De Kristne. Selv har jeg anbefalt kristenfolket å stemme Krf, De Kristne eller Frp. Men jeg skjønner nå at Krf har ikke lært noe ifra 2005 og 2009 valget. Jeg hadde håpet at Knut Arild, hadde en bedre forståelse av hva grasrota i kristenheten sto for. Enn Høybråten som kunne tenke seg inn med de rød/grønne. Og hatet ifra Bondevik imot Frp og Carl I Hagen. Noe som ga oss 8 år med De rød/grønne. Men etter hans uttalelse igår om at en Blå/blå regjering er like ille som en Rød/grønn, er jo håpet ute. Og si dette før valget og før en har satt seg ned og forhandlet, er å skape en velger flukt ifra Krf. Vi vet at færre og færre kristne, vil stemme Krf. Kristenfolket er lei av et lunkent parti som Krf Om det når sperregrensen gjenstår å se. Men når Guds folk reiser jeg å taler ut, hva Guds ord sier. Og hører ifra Den Hellige Ånd, er det utrolig hva Herren kan gjøre. Så stå på alle brødre og søstre rundt om i Norges land. Dette valget må vinnes, kristenfolket vil være en joker i dette valget. Så derfor ber jeg om at du skal be til Gud, om hvilket parti du skal velge. Så får du klart svar, det er helt sikkert. Gud hører og svar bønn. Så vi kan få et skifte."

*Kilde: "Rapport" (TV Visjon Norges nyhetsbrev) nr 7/2013. Jan Hanvolds sitering av sin Grimstad-venn Astrids utsagn til ham: "Da jeg 1. mai satt under hårføneren, bladde jeg i avisen Norge IDAG. Da øynene mine falt på en annonse om det nye politiske partiet De Kristne, kom Guds kraft over meg, og jeg begynte å gråte. Herren talte til meg om at jeg måtte melde meg inn i det partiet, da dette hadde med Norges fremtid å gjøre. Jan, du vet jo at jeg ikke er interessert eller opptatt av politikk, så der og da måtte jeg bare ringe til De Kristne, selv om det var 1 mai. Da jeg snakket med Terje Simonsen, falt Den Hellige Ånd over oss begge i telefonen. Det var sterkt, og jeg vet bare at dette har med Norges framtid å gjøre. Jan, jeg vet dette høres sprøtt ut. Hva sier du om dette?" Jan Hanvold forteller om sin respons: "Da måtte jeg svare: 'Dette er Herren. Jeg vet jo du er en sindig kvinne, som hører fra Herren.' Hun svarte: 'Ja, Jan. Jeg måtte bare lyde Herren'." I følge Hanvold er Astrid "ikke den første Gud har talt til, men mange har fått det samme budskapet. (...) Det betyr at Gud er i ferd med å gjøre noe overnaturlig politisk i Norge nå. (...) noe gudommelig er det som skjer her nå." Under sin tekst der bl.a. dette sto, ser man logoen til hhv. De Kristne, KrF og FrP - partiene Hanvold inntil da hadde anbefalt folk å stemme på. Han anbefalte kanskje alle tre en liten stund til. I det siste har det kun vært "De Kristne" som gjelder.

Jeg lurer også på det følgende: Er partiet "De kristne" sin politikk en politikk som vil gi enda større rom for virksomheter som TV Visjon Norge? Syns mange av dere partirepresentanter at selve kanalen - og dens forkynnelse om penger og helbredelse, som den er tuftet på - er verdifull? Eller er det kun verdier som "vern om liv", "religions- og ytringsfrihet" m.m. som er felles for "De kristne" og TV Visjon Norge?

Grunnen til at jeg spør, er bl.a. de følgende koblinger mellom partiet deres og kanalen:

Sten Klevås-Olsen - aktiv som programleder på VisjonNorge - er politisk nestleder (og styremedlem i Østfold fylkeslag).

Norunn Hågan Walvick - som bl.a. har vært prosjektkoordinator for VisjonNorge-vennen "Norge I Dag" sitt sommerstevne - er organisatorisk nestleder (og leder i Vest-Agder fylkeslag).

Rebecca Skretteberg - også programleder (iallfall inntil for få måneder siden), og sist høst lærer på V.N-bibelskolen - er medlem av sentralstyret.

Ivar Kolstad - sist høst hovedlærer på Visjon Norges bibelskole sammen med Jan Hanvold - er leder for Akershus fylkeslag.

Per Haugan har ofte ledet programmer på TV Visjon Norge, og han er fylkesleder for Buskerud.

Med i Buskerud fylkeslag sitt styre er også Martin Røe, webredaktør og programleder for TV V.N., og Geir Apold, V.N.-programleder og tidligere rektor ved V.N.s bibelskole "Følg meg".

Som vara i samme fylkeslag er bl.a. Amanda King og Vivian Zahl Olsen Haugan - begge kjent som programledere på TV Visjon Norge.

Bjørn Thore Friberg og hans menighet i Grenland er en av VisjonNorge nye sendepartnere. De har også vært medarrangør av "seermøte". Friberg er medlem av styret i Telemark fylkeslag.

Per Helge Grande - kjent programleder på VisjonNorge - er fylkesleder i De kristnes fylkeslag i Vestfold.

Felles for TV Visjon Norge og partiet "De kristne" er i tillegg utsagn i duren "Vi vil tilbake til de kristne røttene for vår nasjon".

Sten Klevås-Olsen sa som Studio Direkte-redaktør for kanalen: "vi [skal] jobbe med arven etter Hans Nielsen Hauge". Da kan man spørre seg om "vi skal jobbe" betyr noe mer enn at TV-kanalen separat og på egenhånd jobber med arven. Hvor mye utviklet jobbingen seg til et felles arbeid med det politiske partiet som Klevås-Olsen også er blitt aktiv i? Hva han forresten mente med å jobbe med Hauge-arv, det er jeg ikke sikker på.

Sluttkommentar:

Det er bare en ting å si om den koblingen mellom Jan Hanvold og partiet de kristne: «uhyrlig og bedragersk!»

Relaterte linker: 
http://janchristensen.net/index.php http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=jan-hanvold-en-falsk-profet http://blog.janchristensen.net/2013/04/nr-585-visjon-norge-og-pastor-jan.html http://blog.janchristensen.net/2013/02/nr-546-hvorfor-jeg-mener-at-tv-grunder.html http://blog.janchristensen.net/2012/11/nr-511-det-er-forskjell-pa-demonsik.html http://blog.janchristensen.net/2012/11/nr-510-jan-hanvold-er-selve-prototypen.html http://blog.janchristensen.net/2012/02/nr-343-visjon-norge-er-en-andelig.html http://blog.janchristensen.net/2012/01/nr-336-hvorfor-sporer-sa-mange.html http://blog.janchristensen.net/2012/01/nr-335-falske-profeter-na-rett-inn-i.html http://blog.janchristensen.net/2011/11/nr-253-jan-hanvold-en-falsk-profet.html http://blog.janchristensen.net/2011/08/nr-162-hvorfor-vil-gamle-predikanter-ha.html http://blog.janchristensen.net/2011/08/nr-167-visjon-norge-er-det-en-kanal-vi.html http://blog.janchristensen.net/2013/09/nr-685-verre-enn-verden-er-na.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske profeten Jan Hanvold!

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske...