torsdag 30. august 2018

Nr. 85: Saken om Jan Hanvold og Visjon Norge er ikke noe annet en et forsøk fra den Onde å gjøre Hanvold og Visjon Norge stuerent for den Norske folk!

Nr. 85:

Saken om Jan Hanvold og Visjon Norge er ikke noe annet en et forsøk fra den Onde å gjøre Hanvold og Visjon Norge stuerent for den Norske folk!


Er man skilt så lever man ikke i synd!

Men selvfølgelig, det kan ha vært en eller flere syndige ting/handlinger som har forårsaket denne skilsmissen?!

Slik jeg ser det, så er ikke dette i utgangspunktet synd til døden – åndelig død!

Men gifter en seg på nytt, så kommer man inn i mange forhold. Som kan konkretisere  ned til en ting, man lever i synd.

Mann er også ekteskapsbryter med at en har avgitt et løfte, og bryt det. Ved å være en horkarl eller horkvinne da en lever i et ugyldig ekteskap.

Jeg har sagt i fra dag en og lenge før det at alt det Jan Hanvold gjør og kommer til å gjøre ikke er fra Gud. Han lever i hor eller synd, og tilhører og tjener ikke den levende Gud!

Bilde av den falske apostel og profet Jan Kaare HanvoldOm Hanvold tjener 1 million eller 10 Millioner spiller ingen rolle så lenge han lever i hor!

Det er helt utrolig hvordan en er opptatt med det som egentlig er totalt uvesentlig og som har ingen betydning for hans moral og forhold til den levende Gud?!

Om Hanvold klarer å snoke seg «fri» med at han tross alt ikke tjener så mye eller har gjort seg fortjent til de pengene han får, hva har det å si? Ingenting.
Gud eier alt i denne verden, han er dens rettmessige eier av alt som har skapt alt. Alt det vi har er egentlig bare på lån. Men hva sier han om Hanvolds moralske og etiske liv? Det er dette som er avgjøre, ikke noe annet!
Alt annet er og forblir en avlednings manøver av den onde.

Er det så viktig å påpeke dette? Skal ikke enhver finne ut av hva som er rett eller feil?

Både ja og nei. Hanvold og Visjon Norge er en offentlig kristen kanal som lopper godtroende, naive og «snille» kristne mennesker hvert år for 90 millioner (det var 100 Millioner før Kanal 10 kom).

Da har vi bl.a. Evangelist og bibellærer Jan Kåre Christensen og den Himmelske blogg som Gud har opprettet for å avsløre og påpeke på veien ut av dette uføre og bedraget som Guds folk er kommet inn i og er inne i!

Støtte heller meg og den Himmelske blogg. Se her, har du all den informasjonen du trenger:

Trenger forbønn og støtte for videre arbeid og tjeneste, vil du være med?
Takk!

Her er kontonummeret i DNB:

0535 06 05845

Vær velsignet i den Herre Jesu Kristi Navn!

http://blog.janchristensen.net/2012/02/nr-343-visjon-norge-er-en-andelig.htmlIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske profeten Jan Hanvold!

Nr. 163: Misjonær og forkynner Halvard Hasseløy går hardt ut mot Finn-Arne Lauvås nye endetidssyn, men samarbeider gladelig med den falske...